Nissegrøt på låven (855)

Voksne, Barn, Seniorer
Arrangement, , Julekos, Gramstad, Naturbingo, Nissegrøt, Friluftslåven
Stavanger Turistforening, Gramstads venner , Gramstadtunet
Dette arrangementet er over!

Hver søndag i advent åpner Friluftslåven dørene for nissegrøt med tilbehør. Besøk oss før eller etter tur, og kjenn på stemningen og den gode grøten! I år vil det også være kjekke aktiviteter for hele familien ute på tunet, helt gratis! Se lenger nede for mer info.

Du kan trygt besøke Gramstadtunet og aktivitetene her vil foregå med nødvendige smitteverntiltak. Det vil bli adgangskontroll, slik at det ikke er mer enn 20 gjester inne i låven om gangen. Hver søndag er det kjekke gratisaktiviteter utendørs og mulighet til å spise nissegrøt, både innendørs med god avstand og utendørs. Husk å forhåndsbestille bord til nissegrøt, siden det nå blir et begrenset antall gjester som kan spise samtidig. Du kan også leie trygge og store lokaler til ditt private arrangement.

Forhåndsbooking av bord

Dere booker på den datoen og klokkeslettet som passer best for dere og får disponere bordet i 45 minutt.

Bordreservasjon på Friluftslåven

Pris

Ved forhåndsbooking betaler dere for grøt med tilbehør inkludert saft og pepperkaker:

Voksen, medlem kr 65 / ikke medlem kr 80
Barn 0-12, medlem kr 40 / ikke medlem kr 50

Kaffe, te, kakao, brus, is, snacks og andre varer kan kjøpes utenom.
Vi har et lite utvalg av varer som er kjekke julegavetips, inkludert 150 Turer!

Juleaktivitetspakke for barn

Vi lager til en spennende aktivitetspakke til barn til kr 50. Denne inneholder naturbingo (til turen), utstyr til juleverksted og en søt overraskelse eller tre :-)
For å sikre seg juleaktivitetspakke, er det mulig å forhåndsbestille ved å betale via Vipps på nr. 716178. Kvittering i Vipps vises ved henting av aktivitetspakker på låven.

Gratis utendørsaktiviteter for hele familien på Gramstadtunet

Søndag 28. november - Denne søndagen kan dere få oppleve en fantastisk oppvisning av sjonglørene fra Flaks og prøve å sjonglere selv. Det blir også mulighet til å kjøpe verdens beste nissegrøt av nissefar, eller nissemor på låven.

Søndag 5. desember - Miniatyrhestene kommer til Gramstad! Her kan du få kose med selveste kjendisføllet Tulla og resten av flokken fra NRK Super. Det blir fotobås med hestene hvor dere kan forevige minnene sammen med de skjønne hestene. Nissene serverer nissegrøt på låven til de som har lyst å kjøpe dette.

Søndag 12. desember - Magisk eventyrstund med Marianne Stenerud i Piltrehytta nede ved Gramstadtjern kl.12 og kl.13. Etter den fine eventyrstunden som varer i 20 min. kan dere kjøpe nissegrøt på låven.

Søndag 19. desember - Miniatyrhestene kommer til Gramstad! Her kan du få kose med selveste kjendisføllet Tulla og resten av flokken fra NRK Super. Det blir fotobås med hestene hvor dere kan forevige minnene sammen med de skjønne hestene. Sultne mager kan fylles med herlig nissegrøt, som selges på låven under arrangementet.

Aktivitetene er gratis og tilrettelagt for rullestolbrukere.

Har du spørsmål til et av utendørsarrangementene, send gjerne en epost til beate@stf.no.

Velkommen til førjulskos!

Hvordan komme dit?

Huset og låven på Gramstad ligger 10 minutter fra Sandnes sentrum og midt i Nord-Jærens største friluftsområde. Følg Daleveien på østsiden av Gandsfjorden. Kjør forbi Aspervika og Sandvika og ta av ved skilt merket Dalsnuten. Kjør bakken til topps og stopp ved stor parkeringsplass. Veien er fylkeskommunal og saltes og brøytes slik at det er lett å komme seg opp bakken.

Nissegrøt på låven (855)

Kontaktinformasjon: