Friluftstrimmen med STF 60+ ved Mosvangen

Arrangement

Dato
30. november 2021 kl. 10:00 - 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Arrangement, , Friluftrimmem, Friluftstrimmen, Friluftstrim, Stf 60+, Lavterskel
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+ , Stavanger idrettsklinikk
Dette arrangementet er over!

Nå uten påmelding

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg!

  • Hvor: Ved Mosvangen camping, nede ved vatnet. Parkering v/Tjensvoll kapell eller Mosheim sykehjem (nedlagt).
  • Når: Hver tirsdag kl. 10-11.
  • Åpen for alle: Det er ikke lenger påmelding på denne aktiviteten og du kan bare stille opp. Dersom du tidligere har meldt deg på så trenger du ikke informere om dette.
  • Hva: Øvelser i det fri tilpasset den enkelte.
  • Hvordan: Sammen med fysisk trener fra Stavanger Idrettsklinikk.
  • Ta med: Treningstøy etter været, matte eller sitteunderlag, drikkeflaske og turkopp med egen drikke.

Vi har også et tilsvarende trimtilbud på Storhaug i Stavanger og på Gramstad i Sandnes. Her finner du en kalender med alle friluftstrimmene.

Etter treningen samles vi i gruppe for en kopp kaffe og et godt drøs. Vår turvert fra Stavanger Turistforening stiller med kaffe. På grunn av smitteverntiltak er det viktig at KUN verten serverer kaffe. Ta med medbrakt kopp.

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi krever påmelding for å delta, og har et begrenset antall plasser. Meld deg på oppe til høyre. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her.

Trimmen er gratis for medlemmer og ikke medlemmer. Er du fast bruker av tilbudet håper vi du vil være med å støtte vårt viktige folkehelsearbeid med et medlemskap i Stavanger Turistforening, du kan melde deg inn her

Vel møtt!

Arr: Stavanger Turistforening 60+ og Stavanger idrettsklinikk

Friluftstrimmen med STF 60+ ved Mosvangen

Nå uten påmelding Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Johan Østbø